Khamis, 15 April 2010

Ini dia calon BN kitaKegagalan Timbalan Presiden MIC Datuk G Palanivel untuk hadir di majlis pengumuman calon BN P Kamalanathan mencetuskan persoalan sama ada beliau kecewa kerana tidak terpilih mewakili BN.

Ketika Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin mengumumkan Kamalanathan sebagai calon BN Hulu Selangor, tidak kelihatan langsung kelibat Palanivel yang sebelum ini disebut-sebut akan dipilih.

Seorang lagi pemimpin MIC yang turut dispekulasikan V Mugilan bagaimanapun hadir dan bersalaman dengan Kamalanathan.

Ditanya berhubung perkara itu, Muhyiddin yang juga timbalan pengerusi BN mengakui bahawa Palanivel mungkin “sedikit kecewa”

“Mungkin beliau ada tugas lain atau sedikit kecewa. Kalau kita sendiri pun, mungkin ada perasaan sebegitu,” katanya dalam sidang media selepas mengumumkan pilihan BN di hadapan kira-kira 1,000 penyokong di Bukit Beruntung.

Muhyiddin juga berkata, beliau mahu Palanivel terus membantu bagi memastikan kemenangan BN di kawasan parlimen tersebut.
- Malaysiakini

Sekali lagi gua datang mengulas...

Merajuk jangan tak merajuk. Itu maknanya, orang ramai dah tak suka kamu. Apa kata kamu masuk je Pakatan Rakyat. Masuk PKR ka, DAP ka, Himpunan Penyokong PAS pun boleh juga. Sebab kalau tak silap, PRU 13 ni PAS juga akan hantar calon dikalangan non-muslim. Lagipun duduk dalam BN ni bukan dapat apa pun. Ngarut je...

Mai la datang sini. Kami kat sini boleh pujuk. Mai ramai-ramai pun tak pa, lagi bagus!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan